Malzemeler:
1 paket fettucini makarna
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı Galen Ege Sos
100g Yemeye Hazır Galen Şerit Kesim Kurutulmuş Domates
1/2 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
2 yemek kaşığı ince doğranmış taze fesleğen
Yapılışı:
Makarnayı paketin üzerinde yazdığı şekilde pişirin. Makarna piştikten sonra suyundan 1 su bardağı kadarını bir kenara ayırın.
Makarna pişerken sosunu hazırlamaya başlayın. Bir tavaya zeytinyağını alın. Yağ kızdıktan sonra ince ince doğranmış sarımsakları, Ege Sosu ve kurutulmuş domates şeritlerini ilave edin. 1 su bardağı ayırmış olduğunuz makarna suyunu boşaltın. Ocağı kapatmadan fesleğenleri koyup, bir iki taşım daha kaynatın.
Makarnayı süzdükten sonra sıcak olarak hazırladığınız sosun içerisine alın ve güzelce karıştırın. Üzerine rendelenmiş parmesanı koyup servise hazır edin. Afiyet olsun.