Malzemeler:
		1 demet roka
	
		
		100 gr Bergama Tulum Peyniri
	
		
		8 adet Galen Küp Kesim Kurutulmuş Domates
	
		
		50 gr (yarım su bardağı) su bardağı ceviz
	
		
		1 yemek kaşığı balzamik sirke
	
		
		Yarım limonun suyu
	
		
		2 yemek kaşığı zeytinyağı
	
		
		Tuz, karabiber
	
		 
	
		Yapılışı:
		Rokaları iyice yıkayın ve iri iri doğrayın. Cevizleri ve tulum peynirini bir bıçak yardımıyla iri iri doğrayın. Derin bir salata kasesi alın ve doğranmış roka, kuru domates, tulum peyniri ve cevizleri ekleyerek güzelce karıştırın.
		Sos için; yarım limonun suyunu sıkın. Küçük, kapaklı bir kavanoz alın. Limon suyu, balzamik sirke, zeytinyağı, tuz ve karabiberi bu kavanoza ekledikten sonra kapağını kapatarak çalkalayın.
		Sosu da salataya ekleyip karıştırarak servis edin.